Få en professionel renovering af lejlighed

​Drømmer du om en større eller mindre renovering af lejlighed? Så er du landet det helt rette sted. Ved ​Marselis Tømrer & Snedker A/S har vi stor erfaring med renovering af boliger. Vi kører ud til kunder i Aarhus og omegn, og vi har blandt andet løst mange opgaver i Tranbjerg, Højbjerg, Viby J samt flere omkringliggende byer. 

Har du selv svært ved at finde overskuddet og ikke mindst de rette kompetencer til en lejlighedsrenovering? Så kan du af flere gode årsager kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen og har med tiden lavet istandsættelse af lejlighed, totalrenovering af lejlighed og meget mere i den dur.

Vi ved af gode grunde, at det kan være noget af et projekt at kaste sig ud i en større renovering. Det kræver, at du har tålmodighed og tid til at komme i mål. Kontakter du os, kan vi tilbyde tømrerarbejde med sans for detaljer og høj kvalitet. 

Vi tilbyder:

  • Renovering af lejlighed ved fraflytning eller indflytning
  • Mange års erfaring i branchen
  • Grundighed og høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser

Hvad koster en renovering af lejlighed?

Der er flere gode grunde til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad en renovering af lejlighed koster. For mange kan prisen være afgørende for, hvorvidt de vælger at hyre professionelle fagfolk til at varetage opgaven.

Hos os kan du være sikker på, at vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uanset om det drejer sig om en mindre istandsættelse af lejligheden eller en totalrenovering. Vores medarbejdere har stor erfaring med renoveringer og kan i samme ombæring tilbyde et uforpligtende tilbud og en billig pris.

Du vil modtage et uforpligtende tilbud, lige så snart vi har vurderet opgavens omfang og diskuteret mulige løsninger og resultater. Vi sørger altid for, at du får et langtidsholdbart resultat, som stemmer overens med dine ønsker og drømme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om vores priser, arbejdsproces eller øvrige ydelser, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre mere om din opgave og hjælpe med renovering af din lejlighed.

Ring til telefon 86 27 01 11, eller send en mail til m@rselis.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel tømrer eller snedker? Så er vi de helt rette for dig. 

Vi har mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde. 

Alt i tømrerarbejde udføres

Høj kvalitet og detaljefokus er en selvfølge

Mange års erfaring og ekspertise ses på resultatet

Kunden tages i hånden fra start til slut

Få en pris på tømrer- og snedkerarbejde 

Beskriv kort din tømrer- snedkeropgave. Du vil herefter modtage et gratis og uforpligtende tilbud inden for 48 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Marselis Tømrer & Snedker A/S

Christian.X's vej 42 A

8260 Viby


CVR: 25975901

Kontakt

Telefon: 86 27 01 11

E-mail: m@rselis.dk

tvaerformat_82

Her finder du os

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke