​Marselis Tømrer og Snedker A/S udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Få et tilbud på tømrer- og snedkerarbejde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre fra kælder til kvist

Nye døre og vinduer skal ikke ses som en tung omkostning, men i stedet ses som en ny investering i huset. Derfor skal man heller ikke gå på kompromis i forbindelse med en udskiftning af vinduer eller døre.

Udskiftning af døre og vinduer giver ikke blot din bolig et nyt og moderne udseende, men kan også hjælpe med at give mere lys, mere komfort og en lavere varmeregning.

Udskiftning af døre og vinduer giver en stor besparelse

Døre og vinduer kan gøre meget for et hus. En stue eller et køkken kan eksempelvis virke større, varmere og mere imødekommende med et nyt stort vinduesparti. 

På samme måde kan en ny dør med glas foroven skabe naturligt lys i en mørk gang/entre.

Udskiftning af vinduer og døre til nye, der er tætte og mere energirigtige kan ligeledes være med til at holde på varmen og dermed give en lavere varmeregning samtidig med, at indeklimaet bliver bedre for dig og din familie.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Hos Marselis Tømrer & Snedker A/S i Aarhus udskifter, leverer og monterer vi alle slags døre og vinduer fra kælder til kvist til en attraktiv pris, hvad enten der er tale om tagvinduer, store vinduespartier eller vinduer i etageejendomme. 

Vi arbejder hovedsageligt for kunder i Aarhus, Viby J, Højbjerg, Tranbjerg og omegn.


Kontakt os på telefon 86 27 01 11 eller e-mail cn.m@rselis.dk for udskiftning af døre og vinduer. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Udfører alle former for tømrerarbejde

Stor sans for grundighed og kvalitet

Mange års erfaring og ekspertise

Derfor tages dette i næste optimering